Târg de inițiative civice. Prezentarea proiectului parcul Zaikin.

23621626_1878935082131796_4699475421857388803_n

Pe data de 11 noiembrie 2017, în incinta Bibliotecii Municipale B.P. Hașdeu, mun. Chișinău, am desfășurat o activitate de organizare comunitară la care au participat cetățeni și reprezentanți ale unor grupuri de inițiativă din mun. Chișinău. În cadrul întâlnirii am prezentat istoria și activitățile de organizare comunitară din parcul Zaikin cu începere din anul 2014 până în prezent. 

Prezentarea, care a cuprins toate etapele de revitalizare, reabilitare, participarea comunității – a motivat 3 participanți să inițieze proiecte similare în comunitățile lor. Astfel au prins idee 3 proiecte care urmează să fie realizate în mun. Chișinău:

  • pregătirea unui dosar de participare la Bugetarea Civilă în legătură cu amenajarea unui scuar verde în sectorul Rîșcani (zona Poșta Veche);
  • amenajarea unui scuar pentru comunitate (bucătărie comunitară, teren de joacă, spațiu de recreație și socializare) în comuna Trușeni, mun. Chișinău;
  • pregătirea unui dosar de participare la Bugetarea Civilă în legătură cu amenajarea unui spațiu de socializare pentru persoanele în etate, în sectorul Rîșcani.

Prezentarea Parcului Zaikin

Această prezentare necesită JavaScript.

Echipa Comunități Active se angajează să ofere întreg sprijinul și expertiza pe care o deține pentru elaborarea, pregătirea și implementarea acestor proiecte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s